La Boom’un tanıdık ama farklı tatları
Kendine has dekorasyonu, sıcak atmosferi ile azımsanmayacak derecede müdavimi olan Emirgan Group bünyesinde yer alan La Boom’un menüsü yenilendi. Uluslararası üne ve deneyime sahip Group Executive şef Berke Kurtbay’ın özenle hazırladığı La Boom’un yenilenen menüsünde “Portakal soslu karamelize keçi peynirli pancar salatası”, “Belçika usulü midye”, “Narenciye sos ile kızarmış deniz mahsülleri tabağı”, “Yaban mersini soslu tavada kaz ciğeri”, “Tava sosu ile lezzetlenen bonfile, trüflü patates püresi ve sote ıspanak” gibi alışık olduğunuz tatların modernize edilmiş versiyonları yer alıyor.
Kendine aşık eden Emirgan’ın karakteristik özelliklerini bünyesinde barındıran La Boom, yenilenen menüsünü deneyimlemek isteyen herkese kapılarını açtı.