Ödüllü Şeften The Bodrum Edition'a özel menü
Dünyanın en yetenekli ve kreatif şeflerinden biri olarak adından söz ettiren Perulu şef Diego Muñoz, 4 Mart’ta Avrupa turuna başlıyor. Ödüllü şef, Pop-Up Seyahatler kapsamında özel menüler yaratmak amacıyla Londra, Moskova ve İstanbul’dan uluslararası üne sahip şefler ile bir araya gelecek. Daha önce “Dünyanın En İyi Restoranları” listesinde 14. sırada ve Latin Amerika’nın En İyi 50 Restoranı listesinde 1. sırada yer alan Astrid & Gastón’un baş şefi Muñoz, The Bodrum Edition’ın Mayıs 2019’daki sezon açılışından önce, Editon Hotel’lerinin Michelin yıldızlı şefi Jason Atherton’ın iş birliği ile bir menü hazırlayacak.
Diego Muñoz, 4 Mart’ta başlayacağı Avrupa turnesinin ilk durağı olan Londra’da uluslararası mutfak bilgisini ve ustalığını konuşturacak. The New York Times tarafından takip edilmesi gereken 4 göçebe şeften biri seçilen Muñoz, Pop-Up Seyahatler’inin 7 Mart’taki ikinci lokasyonu Moskova’da ise Rus mutfağına modern bir yaklaşım getiren Twins’in arkasındaki ikiz şefler Ivan ve Sergey Berezutskiy ile buluşacak. Muñoz turunu, İstanbul’da katılacağı Global Gastro Ekonomi Zirvesi ve 16 Mart akşamı Neolokal restoranının şefi Maksut Aşkar ile iş birliği halinde hazırlayacağı yemek ile tamamlayacak. Şehrin tarihsel bölgesinde bulunan SALT Galata Müzesi’nde yer alan restorandaki özel menü, Muñoz’un uluslararası gastronomi ustalığı ile Maksut Aşkar’ın doğadan ilham alarak yerel dokunuşlarının bir yansıması olacak.